Home

Občanské sdružení

PDF Tisk Email
Napsal uživatel František Tuhý   
Středa, 30 Srpen 2023 11:49

VÍSKA ŽIJE!

Ač to možná tak nevypadá, četnost příspěvků na tomto webu není bůhvíjaká, Víska žije. Dobrému zdraví se těší dvě devadesátileté čiperky, o kterých jsme psali minule (1.8.2023), navíc ve Vísce se pořád něco děje. V sobotu 2.září 2023 končí ve Vísce u kulturního domu oblíbená Cesta pohádkovým lesem, která víceméně ukončuje prázdniny, a dospělým připomíná, že končí i léto. Detaily o akci jsou ve vedlejší pozvánce. Letos asi největším tahákem bude přítomnost čtyřiceti motorových čtyřkolek na betonovém place před kulturním domem. Děti budou jistojistě u vytržení z možností se svést.

Za čtrnáct dní poté, konkrétně 15.-17.září 2023 bude mít ve Vísce premiéru pouť Pod názvem Přijela k nám pouť čeká přítomné vše, co k pouti patří: lunapark, tradiční občerstvení, suvenýry, na sále autodráha … V sobotu navíc pohádky pro děti a vystoupení populárního hudebního dua Čenda a Pavlína.

Nejen zábavou bude žít Víska v září. Ve čtvrtek 14.9 se bude konat v kulturním domě výjezdní zasedání Obce Višňová. Místní občané tak budou mít jedinečnou příležitost zeptat se na vše, co je bezprostředně zajímá. Ať už o dění ve Vísce či v celé rozsáhlé Višňové.

Aktualizováno Středa, 30 Srpen 2023 12:04
 
Copyright © 2024 www.viska-os.eu. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.